A Főnix újra szárnyal

A Balaton Golf is mellettetek


Golfozók vidám csoportja örökíti emlékké a pillanatot az ellenállhatatlan panoráma ölelésében
(Huszti György, Turkovics Ilona, Madácsi Zsolt, Törőcsik Attila, Vati András, Vargha András, Ratskó Viktor)

 

Újabb megtisztelő támogatásról tudunk beszámolni Számotokra a CityPearl GolfTour kapcsán. A méltán kedvelt Balaton Golf ugyanis, a versenysorozat valamennyi állomásán egy-egy (a hét bármely napján felhasználható) GreenFee Voucher-rel támogatja a rendezvényt, illetve Benneteket.

 

A sokadvirágzását élő Balaton-felvidéki gyöngyszem, az elvehetetlen és utánozhatatlan panorámával rendelkező Balaton Golf rengeteg magyar golfozó "titkos" (vagy tán nem is annyira titkos), de mindenképpen dédelgetett kedvence. Ennek a balatoni ékszerdoboznak, lenyűgöző és hamisíthatatlan atmoszféráját, talán még a Szaúdi Golf sem tudná pénzért megvásárolni.

A pálya vonalvezetésének kialakítása a Pannoniát is megálmodó, valamint a szlovákiai Black Storkot (hazánk egykori első tizennyolc szakaszos pályáját) is újratervező osztrák Hans-Georg Erhardt munkáját és tehetségét dicséri.

Hazai szinten talán sehol sem tapasztalható változatosság jellemzi a pályaszakaszokat, hiszen itt szó szerint erdőn-mezőn lehet ütni és űzni a kis fehér(?) játékszert. Négy pályaszakasz már-már a szlovákiai pályákat idéző hegyitípusú, fenyőerdővel övezett környezetben került kialakításra, de a pályatest magába foglalja a természetvédelmi területnek minősített örvényesi kőbányát is, amelyet teljes egészében körbejátszhatnak a golf szerelmesei (maga a pálya szomszédos a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal is). Amikor éppen nem a fenyők között, vagy a bánya körül játszunk, akkor pedig a rengeteg - nádasok szeretetével körbe ölelt - mesterséges tavat próbálhatjuk meg elkerülni labdáinkkal. Az óbudai Continental CityGolf Clubhoz hasonlóan, a Flesch Tamás “gondozásába” került és Mujahid Tamás értő és féltő kezei alatt növekedő kis magyar golfcsoda, új, csodálatos, hamvaiból újra feltámadó gyönyörű főnixmadárként ragyogja be a hazai golfélet firmamentumát.

Nagyon szépen köszönjük a töretlen, példaértékűen együttműködő és soha nem rivalizáló támogatást!

A CityPearl GolfTour versenyállomásaira ITT tudsz jelentkezni (figyelem, jövő októberre még két szabad helyünk akad a várólista megnyítása előtt).
KÖSZÖNJÜK szépen Nektek a kitüntető bizalmat!

2023.12.21.

Hozzászólások