A Csodálatos Mandarin

Öltözz Kurkumába és gyere a Pannoniára! ?Mint egykoron (1918. őszén) Bartók Béla számára, úgy számunkra sem a történetek nyers realizmusa a fontos, sokkal inkább a - mindennapok nyűgeitől - megfáradt emberi lélek megváltása, amely csak a (golf)szenvedély és a (golf)szeretet által lehetséges ?

 

Éppen ezért, az elmúlt évhez hasonlóan az idén is - Veletek együtt - szeretnénk elbúcsúzni a szezon fáradalmaitól, nyűgétől, bajátol és persze örömeitől, sikereitől is.
Jövő hét péntekre (november 11.) hírdetjük meg nagyszabású, négyfős Scramble versenyünket, amelyre a Pannonia Golf & Country Club-ban, Máriavölgy gyengéden ölelő lankái között kerül sor.

A “hagyományokhoz” híven idén is valamennyi csapat, valamennyi játékosa a Mandarin színű (a “köznyelv szerinti” Szenior Női) elütőről játszik, mind a 18 szakaszon.

Az erősen kedvezményes nevezési díjakon (22 000, illetve 10 000 Ft) pedig még tovább tudtok faragni 2 000 Ft-ot, amennyiben a versenyen viselt valamely ruhadarabotok GOLFiGO (mandarin) színű lesz (a mandarin bármely árnyalata elfogadható (akár a narancssárga is) ? (20 000, illetve 8 000 Ft).

Gyertek el, ünnepeljük ismét együtt a szezon lezárását! 

Figyelem(!) tisztelettel szeretnénk felhívni szíves figyelmeteket, miszerint a nevezések elfogadása nevezési sorrendben történik, és tavaly 141-en tiszteltetek meg bennünket jelentkezésetekkel, amelyből végül sajnos “csupán” 88 játékost tudtunk bezsúfolni a ShotGun startlistára.

Nevezni ITT tudtok A Csodálatos Mandarin versenyre!
A Versenykiírást ITT érhető el.

Szeretettel várunk Benneteket!
Öltözz Kurkumába és gyere a Pannoniára! ?

a GOLFiGO csapata

2022.10.31.

Hozzászólások