A Casa Christa is mellétek állt

A Balaton-felvidék gyöngyszeme is a fődíjak között


 

 

A CityPearl GolfTour 2023-as versenysorozata újabb értékes fődíj felajánlással gazdagodott, hiszen az évvégén a Casa Christa birtokra is értékes vouchert nyerhetnek a legjobbak. A nyeremény voucher tartalma 2 éjszaka szállás reggelivel, 2 fő részére a Balaton-felvidék ölelő dombjai között.

A Casa Christa története egy présházzal kezdődött, majd 7 másikkal folytatódott, míg végül a birtok mára 45 000 négyzetméteren terül el Balatonszőlős felett a Kis Gella dombon, Pécsely és Vászoly szomszédságában. A présházakat toszkán stílusban újították fel, ami az egész környezetben visszaköszön, a birtokot pedig a csodálatos kilátás és 2000 mandulafa teszi még különlegesebbé.

A birtokon várják a baráti társaságokat, párokat, családokat és olyanokat is, akik egyedül vágynak a feltöltődésre. A házak egymástól megfelelő távolságban vannak, hogy kellő intimitást biztosítsanak, miközben az együtt utazók közös programokat is tervezhetnek. 

A Casa Christát autóval könnyű megközelíteni, és rövid idő alatt elérhető innen Balatonfüred, vagy Tihany, de mégis távol lehetünk a klasszikus turista központok zajától. Ha közös céges elvonulást terveztek, vagy éppen workshopot valósítanátok meg, akkor is érdeklődjetek bátran.

A Casa Christa birtok felújított présházaiban pihenhettek, nyugodt környezetben, gyönyörű kilátással a lenyűgöző Balaton-felvidékre. A Balaton Golf vendégei számára kitűnő választás, ugyanakkor a Forest Hills vagy a Vadrózsa Golf Club látogatói számára is több mint ideális a lokáció.


A CityPearl GolfTour versenyeire ITT tudsz jelentkezni
- Az április-május-júniusi versenyeinkre már a várólista is kezd túlcsordulni, KÖSZÖNJÜK SZÉPEN NEKTEK! 
- A július-augusztus-szeptember-októberi várólistára még érdemes jelentkezni, ezeken a versenyeken reális lehet az esély az előrelépésre és indulási lehetőségre. 
- A november 3-i záró versenyállomásunkra jelenleg még kilenc kiadó biztos indulóhelyünk maradt.
Fantasztikusak vagytok, nagyon szépen KÖSZÖNJÜK!

 

2023.03.20.

Hozzászólások