A Balaton Golf is támogat Benneteket

Versenyállomásonként egy-egy voucher az extrajutalomÚjabb elképesztő támogatásról tudunk beszámolni Számotokra a CityPearl GolfTour kapcsán. A méltán híres Balaton Golf ugyanis, a versenysorozat valamennyi állomásán egy-egy GreenFee Voucher-rel támogatja a jeles rendezvényt.

A sokadvirágzását élő Balaton-felvidéki gyöngyszem, az elvehetetlen és utánozhatatlan panorámával rendelkező Balaton Golf rengeteg magyar golfozó "titkos" dédelgetett kedvence. Ez az a kis balatoni ékszerdoboz, amelynek lenyűgöző és hamisíthatatlan atmoszféráját, talán még a Szaúdi Golf sem tudná pénzért megvásárolni.

A pálya vonalvezetésének kialakítása a Pannoniát is megálmodó, valamint a szlovákiai Black Storkot is újratervező osztrák Hans-Georg Erhardt munkáját és tehetségét dicséri.
Hazai szinten talán sehol sem tapasztalható változatosság jellemzi a pályaszakaszokat, szó szerint erdőn-mezőn lehet itt ütni és űzni a kis fehér játékszert. Négy pályaszakasz már-már a szlovákiai pályákat idéző hegyi típusú, fenyőerdővel övezett környezetben került kialakításra, de a pályatest magába foglalja a természetvédelmi területnek minősített örvényesi kőbányát is, amelyet teljes egészében körbejátszhatnak a golf szerelmesei (maga a pálya szomszédos a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal is). Amikor éppen nem a fenyők között, vagy a bánya körül játszunk, akkor pedig a rengeteg - nádasok szeretetével körbe ölelt - mesterséges tavat próbálhatjuk meg elkerülni labdáinkkal. Az óbudai Continental CityGolf Clubhoz hasonlóan, a Flesch Tamás “gondozásába” került és Mujahid Tamás értő és féltő kezei alatt növekedő kis magyar golfcsoda, új, csodálatos, hamvaiból újra feltámadó gyönyörű főnixmadárként ragyoghatja be a hazai golfélet firmamentumát.


Nagyon szépen köszönjük a kimagasló támogatást!

A CityPearl GolfTour versenyállomásait ITT találod!


Fotó: caddie.hu

2023.04.17.

Hozzászólások