500 000 Ft a GolfHouse-tól

Ausztria legnagyobb golfáruháza is mögöttünk


 

Újabb fantasztikus hírrel tudunk szolgálni a golf igaz szerelmeseinek. 
Ausztria legnagyobb GolfÁruház hálózata, a GolfHouse is nagy örömmel - és közel 1 400 Euróval - támogat Benneteket, magyar golfozókat. A mintegy félmillió forintnyi - vásárlási értékhatártól független - vouchereket, a CityPearl GolfTour versenyállomásainak legeredményesebb játékosai kapják kézhez. 
Mégpedig a következő lebontásban: 

Valamennyi versenyállomáson:
- Bruttó I. győztese: 50 Euró (mintegy 19 000 Ft)
- Nettó I-III. helyezettek: 30 Euró (mintegy 11 000 Ft)

Év végi összesítés:
- Bruttó I. győztes: 70 Euró (mintegy 26 500 Ft)
- Nettó I-III. helyezettek: 50 Euró (mintegy 19 000 Ft) 

A voucherek levásárolhatóak akár a GolfHouse Wiener-Neudorf (mindössze 20 percre Bécs belvárosától), 20 000 négyzetméteres GolfÁruházában, vagy a hálózat 6 ausztriai áruházának bármelyikében. De természetesen, aki odáig sem szeretne elautózni, azok számára elegendő ha a nyeremény voucher-en található egyedi online kódot beírva, a GolfHouse webshop-jából rendel 😊


A GolfHouse-ban a golfozók minden földi jót megtalálnak, ami megdobogtathatja egy golfozó szívét. Legyen szó fiatalokról, idősebbekről, élsportolókról vagy akár kezdőkről, itt mindent megtalálnak ami a szeretett hobbijukhoz szükséges lehet. Labdák, ütők, bag-ek, trolley-k, cipők, sportruházat, ezen a helyen egyszerűen minden van. 
A leginkább testreszabott ütők kiválasztásában természetesen a fitting is teljes mértékben rendelkezésre áll.

Kifejezetten ügyelnek rá, hogy a női és a férfi részleg elkülönülve mutathassa be a legújabb termékeket mind a golfdivat, mind a golf felszerelések témakörében, így nagyobb mozgásteret és kompetensebb tanácsokat biztosítva mindkét nem számára. 

Közvetlenül az A2-es autópálya mellett, és mindössze 20 percnyi autóútra Bécs központjától, egyetlen golfkérdés sem marad megválaszolatlanul. a 2008-ban megnyitott több mint 2 000 m²-en elérhető GolfÁruházban, ahol a golf felszerelés legszélesebb választéka érhető el. A lenyűgöző nagyvonalúsággal megtervezett presztízs GolfÁruház Ausztria messze legnagyobb választékával, fitting és  javító műhellyel, egy golf utazási irodával és rengeteg varázslattal várja látogatóit. Az új, tágas beltéri gyakorlópálya pedig - a hozzátartozó társalgóval - próbaütésekre és kikapcsolódásra csábít. 


Köszönjük szépen a Támogatást!
A szenvedély összeköt…mert az igaz barátok lelki fájdalomcsillapítóként hatnak, eltüntetve azokat a pillanatnyi panaszokat, amelyek lehangolnak és hitevesztetté tesznek…Köszönöm!

 

Fotó: GolfHouse

2023.04.12.

Hozzászólások