33 Celsius - 66 Stroke

Csányi Olivér befűtött


- Huszti György írása -

"Amerikából jöttem, mesterségem címere" 6 Birdie és 1 Eagle, mondhatta volna Csányi Olivér, miután brutális, mínusz hatos score-al behúzta a pünkösdhétfői golFIESTA ranglista versenyt. Hőségriadó, extrém UV-B sugárzás, 144 induló, délelőtti és délutáni műszak. Mindezek ellenére, kitűnőre vizsgázott a Pannonia Golf Club szervezői és lebonyolítói csapata. Ekkora tömeget folyamatos mozgásban tartani, kiszolgálni és koordinálni nem kis teljesítmény, de A Szeberényi-Jakobi-Csikós triónak sikerült, természetesen a számtalan közreműködő hathatós segítségével.

Csak gratulálni tudunk minden résztvevőnek, akár ütőt ragadott, akár segítőként volt jelen. A sivatagi meleg ellenére (vagy talán épp azért) gyönyörű eredmények születtek. Csányi Olivér 66-os köre önmagáért beszél. Ugyanakkor, nem csak Ő ütött ma Eagle-t (a 14-es Par5 szakaszon), de a Kisorosziból “átruccanó” ifj. Sárközi Richárd is (Ő a 16-os Par5 szakaszon), aki T2. helyen végzett a helyi erőket képviselő MidAmatőr titánnal, Meznerics Gergellyel, mindketten fantasztikus plusz egyet (73) játszva. Mintahogy, ma a mezőny hátső felében végző Duong Vu Quy (Zoli) is, a 15-ös bal dogleg, Par4 szakaszon.

A bruttó dobogósokon kívül is jócskán születtek jobbnál-jobb eredmények és hendikep javítások. Kiváló (a kánikulához alkalmazkodó) ételek, flottul lebonyolított eredményhirdetés és sok, komoly díj. Minimum ezt a szinvonalat kívánjuk valamennyi magyar golfversenynek!


Fotók: caddie.hu

2019.06.10.

Hozzászólások