26-án indul a FérfiNap

A Seikolomposok tájékoztatójaKedves Játékosok!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a 2020-as Seiko-Férfinap versenysorozata 2020 május 26-án - kedden, mikor is máskor- elindul !!!

A kialakult járvány szituáció ellenére szeretnénk ugyanolyan színvonalas versenysorozatot szervezni, mint az elmúlt években. A verseny kezdési időpontjának eldöntése során figyelembe kellett vennünk, hogy a klubház minden szolgáltatásával - recepcióval, shoppal, étteremmel – rendelkezésre álljon. A szponzorokkal véglegesíthessük az idei ajándékokat és azokat össze is tudjuk gyűjteni.

Bár sokan már azt reméltétek, hogy most kedden elkezdjük a versenyt, szeretnénk kérni még egy hét türelmet, hogy egy biztosan jól sikerült, megfelelően előkészített és mindenkiben jó érzéseket hagyó nyitó fordulóval kezdhessünk! Versenykiírást hamarosan közzétesszük.

Ennek megfelelően, most 19-én kedden egy egyre népszerűbb Nem-Férfinapot tartunk. Csak emlékeztetőül: nincs nevezési díj, mindenki hozzon valami kis ajándékot, aminek a többiek örülni tudnak. A verseny első helyezettje választ először, a második másodiknak …..és így tovább. A verseny nem Hcp módosító, gereblyét ne használjatok és a zászlót se vegyétek ki. Kérünk mindenkit, hogy a 1,5 méteres biztonsági távolságot mindenki tartsa be. A versenykiírás a május 11-i posztunkban található.

Jó játékot mindenkinek!
Kolomposok


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.05.17.

Hozzászólások