24 óra 54 nevező

Túl a félházon, egyetlen nap alattTalán már eljutott Hozzátok is a hír, miszerint tegnap (szerda) késő délután megnyitottuk a nevezési lehetőséget a TESLOUNGE GolfTour II. állomására. 

A versenyre, amelyre augusztus 21-én (munkaszüneti pénteken) kerül sor a Pannonia Golf & Country Clubban az elmúlt 24 óra leforgása alatt 54-en neveztetek. Amellett, hogy természetesen rendkívül büszkék vagyunk, legalább ugyanilyen hálásak is vagyunk Nektek, hogy ekkora érdeklődést tanúsítotok versenysorozatunk - illetve a Pannonia makulátlan versenypályája - iránt. 

Tekintve, hogy az első állomáson rengetegen a várólistán ragadtatok (152 nevezés futott be a többször megemelt 120 fős indulási limitre), szeretnénk jelezni Felétek, hogy mivel a Pannonián (Zalacsányhoz képest) lényegesen közelebb vannak az elütők az előző greenhez, így kevésbé tud “szétrázódni” a mezőny, tehát ezen a pályán semmiképpen nem fogunk tudni 120 főt indítani, így a 104 fős nevezési limitünk több mint fele telt már be. Ráadásul, mivel ez egy nem ranglistaverseny lesz, így nem a hcp sorrend fog dönteni, hanem a leggyorsabb 104 nevező jelentkezését lesz módunkban elfogadni. 

Amennyiben nem akarsz a várólistára kerülni, tisztelettel tanácsoljuk, nevezz be minél hamarabb, mert élénken előttünk vannak még a zalacsányi “fájó” tapasztalatok (lemaradások a versenyről).

Az már “sajnos” biztosra vehető, hogy az I. állomás bajnokával nem kell megküzdened, mert Vadkerti Adél augusztus közepén visszatér az Egyesült Államokba, tehát bő két hét múlva a Pannonián biztosan új bajnokot avatunk.
Boldogok lennénk, ha velünk ünnepelnél!

Tisztelettel,
a caddie.hu csapata


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.08.06.

Hozzászólások