16 golflabda Benben

Szerencsére már jobban van a boxer- Az Origo cikke -

 
Tizenhat golflabdát nyelt le egy boxer, sürgősen meg kellett műteni.

Egy Merseyside megyében (Liverpool) élő kutyát sürgősen meg kellett műteni, miután egy "szokatlan" elzáródást találtak a gyomrában - írta meg a brit Metro. Mint kiderült, a boxer golflabdákat nyelt le, nem is keveset. Tizenhatot találtak a szervezetében, amitől nagyon rosszul lett. Gazdája nem golfozik, de egy golfpálya mellett lakik a kutyával. Sokszor szállnak át hozzájuk labdák a driving range-ről, ahol a golfozók a hosszú ütéseket gyakorolják.

Hat unokás nagypapa, a 70 éves David Warren három hónap ezelőtt vette észre, hogy Ben nevű boxere más, mint amilyen lenni szokott. Aggódni kezdett, amikor azt látta, hogy kedvence lefogyott és rosszul lett. Látott egy golflabdát Ben mellett, de nem gondolta, hogy lenyeli, azt hitte, csak játszik a kemény tárggyal. Egy nap viszont az állat annyira rosszul lett, hogy a gazdájának állatorvoshoz kellett vinnie a cheshire-i Runcornba. Itt derült ki, hogy a gyomrában van egy 4 centiméter átmérőjű csomó és Ben akár el is pusztulhat.

"Elborzadtam, amikor az állatorvosok a gyomrában lévő elzáródásról beszéltek. Azt mondták, hogy golflabdák okozták. Akkor azt hittem, lenyelt egyet vagy kettőt, mire ők közölték, hogy tizenhatot evett meg. Nem hittem el. Nem vagyok golfozó, ezek a driving range-ről kertünkben landoló labdák voltak. Ez jól mutatja, mennyire “jók” a helyi golfozók"
- nyilatkozta a golfpálya mellett élő gazdi.


Fotó: Metro

2022.05.08.

Hozzászólások