Ízig-vérig társasági golf

A friss KlubBajnok beszámolója


Andrejszki Tibor és Ratskó István magánszáma ?

- Véh Balázs írása -

Mint egy nagy olasz családban, úgy érezhette magát az a néhány nem Forest Hills klubtag, aki a múlt hétvégi csapatbajnokság első versenynapja után ellátogatott a kisoroszi csárdába, hogy belekóstoljon a két szarvaskúti csapat és különösen frontemberük, Tibus bohóc szombat esti purparléjába. 

Sportszakmailag a mindössze 2 ütés híján dobogós szereplés sem szégyellni való, de az irigylésre méltó klubhangulat még csak a ráhangolódás volt a most hétvégi zirci golfünnepre. A szombati klubbajnokságra az időjárás felelős is összeszedte magát, kellemes napsütéssel örvendeztetve meg a versenyzőket, akik ezúttal egyéni stroke play-ben estek egymásnak a bajnoki címért.

Nem kis izgalmak közepette egyetlen ütés döntött a csapatbajnokin még vállvetve egymásért küzdő foursome páros, egyben a klub két legalacsonyabb hendikepű tagja Vargha András és Véh Balázs között, ezúttal az utóbbi javára. A Forest Hills erejét jól jelzi, hogy a hotel, a vendégház és a klubház teljes szálláskapacitását lekötve folytatódott a klub története sokak szerint legjobb szezonjának ünneplése. 

2020. Forest Hills KlubBajnoka: Véh Balázs

Ebben a Ratskó házaspár által levezényelt és ajándékokkal bőséggel megszponzorált golf témájú kvíz játék, a közös vacsora és az elmaradhatatlan Andrejszki stand up show végül hajnalig tartó mulatozásba torkollt, melynek végkifejletéről a tudósító felhatalmazás hiányában inkább nem ejt több szót… 

Az egyedi és különlegesen nívós díjak

A reggelire persze mindenki kellően összekapta magát, hiszen megérkeztek a felnőttképzési program elmúlt évi résztvevői, az ősziesbe fordult idő ellenére igencsak szép számban, és a pályát teletöltve kezdetét vette a régi és a potenciális új klubtagok vegyes csapatai közötti threesome vetélkedés 9 szakaszon. A beígért eső szerencsére elmaradt, nem úgy a sok-sok mosolygós arc!

Ez nem pusztán a víg hangulatú játék eredménye, hanem kihirdetésre kerültek a 2021-es szezon tagsági kondíciói is. Magyarország egyik legjobb és legmegbízhatóbb minőségű golfpályája egész éves nyitva tartásával, télen is nyári greenjeivel, fedett elütőivel és különösen jól előkészített gyakorló területeivel eddig is komoly népszerűségnek örvendett, ennek fokozása érdekében az új évre új tagsági lehetőségekkel rukkolt elő: 
a 195 000,- forintos teljes tagság november végéig rendezve mindössze 175 000,-Ft,
a kezdő golfozók tagsága 135 000,-Ft,
a juniorok tagsági díja 85 000,-Ft, november végéig befizetve 76 500,-Ft,
a szenioroké pedig 150 000,-Ft, november végéig rendezve 135 000,-Ft,
és aki csak hétvégi (szombat-vasárnap) játékra jelentkezne, annak a díja szenzációs 120 000,-Ft.

Végezetül egy jó szándékú figyelmeztetés: aki egyszer ide csöppen, az itt is marad!


Fotók: Kállay Tamás

2020.10.11.

Hozzászólások

Szarvaskút KlubBajnokság 2020. - Forest Hills Golf

Kállay Tamás fényképei