Golf, Mámor, Orange

Elbúcsúztunk az első szezontól


Narancsba borultak a pálmafák


Kedves Golfbarátaink,

Köszönjük szépen azt a túláradó jókedvet és optimizmust, amellyel a szombati GOLFiGO Gálán szembesülhettünk gyakorlatilag valamennyi flightban. A verőfényes napsütésben egy csodálatos, és igazán szívet-lelket melengető közösségi élményben lehetett részünk, amelyet nem győzünk elégszer megköszönni a résztvevőknek. 

A verseny bruttó kategóriáját a dr. Horváth - Koller - Magyar - Müller kvartett nyerte -16 eredménnyel, amely még akkor is erősen megsüvegelendő, ha ezúttal - rendhagyó módon - a GOLFiGO színű - narancs elütőről játszhatott a mezőny (A teljes eredménysor ITT tekinthető meg). A versenyen egyébként a 22 flight-nak, mindösszesen 9 sasmadarat sikerült foglyul ejtenie és bezsákolnia.


Így ugrált örömében a győztes csapat (Müller - dr. Horváth - Magyar - Koller)

A legjobb (legviccesebb) fényképet (lásd alább) a dr. Bohács - Kiss - Mester - Reska négyes követte el “Nekem Alcsúton van Texas” címmel, ahol is az ügyvéd úr elfelejtette felkapni a fejére az ajándék GOLFiGO sapkát a fotózáshoz, de flighttársa “Mesterien” pótolta ezt a hiányosságot (természetesen a mestermunka ajándéka sem maradt el, amely egy 3 literes Törley pezsgő formájában érkezett).

A Mester - Reska - dr. Bohács trió lélegzetét visszafojtva figyeli csapattársuk, Kiss Polett Karolina swingjét 🙂

A jókedven és a barátságon túl, a legalább hasonlóan fontos küldetését is beteljesítette a verseny, ugyanis a jótékonysági tombolán 476 ezer forintot gyűjtöttetek össze, így Jonathan Manning nemzetközi mesteredző jövőre egy háromnapos külön edzőtábort fog levezényelni a Pannonia Junior Akadémia növendékei számára. KÖSZÖNJÜK szépen Nektek!

A négyfős scramble versenyről rengeteg fénykép készült, a GOLFiGO Gála hivatalos "amatőr" fotósa (Pintér Zsófia) által készítettek ITT láthatóak (ezúton is, még egyszer köszönjük Zsófi önzetlen és lenyűgöző munkáját. 

Akik szörnyülködni akarnak azon, hogy hogyan lehet egy remek rendezvényről pocsék beállítású fotókat készíteni, azok ITT nézhetik meg az általunk készített fotókat is.

Amikor az ember kezében először van igazi fényképezőgép 🤣


Nagyon szépen köszönjük mindenkinek aki hozzátett ehhez a csodálatos közösségi élményhez és segítségével, munkájával, ütéseivel, mosolyával hozzájárult, hogy jókedvvel és bizakodva búcsúztassuk el az idei golfszezont, amely a GOLFiGO golfügyviteli és adatbázis rendszer életében az első volt.


Jövőre, Veletek, Ugyanitt
a GOLFiGO csapata

2021.11.23.

Hozzászólások

GOLFiGO Gála 2021. (Pintér Zsófi) - Pannonia

GOLFiGO Gála 2021. (caddie.hu fotók) - Pannonia